Ce să așezi sub hainele din dulap pentru un miros cât mai plăcut. Metoda ieftină a cameristelor din hotel

08 07. 2024, 11:32

Ce să așezi sub hainele din dulap pentru un miros cât mai plăcut. Metoda ieftină a cameristelor din hotel. Puține gospodine știu care este secretul unui dulap fresh, care atunci când îl deschizi emană un miros proaspăt de curat.

Săculeți cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este excelent împotriva mirosurilor neplăcute. Poți folosi săculeți de bumbac sau tifon pentru a-l ține în dulap. Procedează astfel: umple săculețul cu bicarbonat de sodiu, închide-l bine și plasează-l în diferite colțuri ale dulapului. Acest lucru va ajuta la neutralizarea mirosurilor și va menține un aer proaspăt.

Ce să așezi sub hainele din dulap pentru un miros cât mai plăcut

Dischete îmbibate cu uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale sunt o metodă excelentă pentru un parfum plăcut în dulap. Poți folosi bureți mici sau bile de bumbac: udă bureții sau bilele de bumbac cu câteva picături de ulei esențial (de exemplu ulei de lavandă, lămâie, portocală sau eucalipt). Plasează-le în dulap, preferabil în colțuri, pentru a evita contactul direct cu hainele, scrie playtech.ro.

Citrice uscate și scorțișoară

Citricele uscate, cum ar fi portocalele sau lămâile, combinate cu batoanele de scorțișoară, pot oferi un miros cald și proaspăt. Taie fructele în felii subțiri și lasă-le să se usuce complet, apoi așază-le în săculețe de bumbac împreună cu batoanele de scorțișoară.

Coji de fructe

Coaja de lămâie, portocală sau lime poate adăuga o notă de prospețime în dulap. Asigură-te că sunt uscate complet înainte de a le pune în dulap, pentru a evita mucegaiul.

Cum scapi de mirosul urât din prosoapele de baie! Ingredientul banal care te scapă de belea

Cum scapi de mirosul urât din prosoapele de baie! Ingredientul banal care te scapă de belea!

Prosoapele de baie capătă după un timp un miros neplăcut și devin foarte rigide. Ei bine, este timpul să uiți de această problemă. Un ingredient banal pe care să îl adaugi în mașina de spălat te va ajuta să scapi de această problemă majoră.

Alternativ, în loc de înălbitor, poți utiliza bicarbonat de sodiu sau o soluție de oțet alb pentru albirea prosoapelor. Adaugă ½ cană de bicarbonat de sodiu sau ½ cană de oțet alb în mașina de spălat, împreună cu detergentul de rufe. Citește mai multe aici.